TomekSG Opublikowano 5 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Cześć ! zakupilem opony 17 205/55 . Szukam pasujących felg na co mam zwrócić uwagę i jakie będą pasowały ? Dzięki za odpowiedz pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 7 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Ja mam takie same opony wymiarowo a felgi takie (niestety tylko takie fotki posiadam z lata): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarna1 Opublikowano 7 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 To oryginalne felgi od bose ph3. Ale rozmiar do Meg 3 powinien być 205/50/17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Z tego co wiem w Lagunie też występowały, mniejsza o to opona 55 też może być, kto jak lubi, troszeczke licznik przekłamywał, ale na clipie ustawione wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi