Newda Opublikowano 8 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Jak sprawdzić czy mam składane automatycznie lusterka w Megane 3 lub są zepsute? Przeniosłem do innego działu-mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 8 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Po 1 nie to miejsce. Po 2 czy masz lusterka składane elektrycznie? Drzwi kierowcy - przełączniki elektrycznych szyb - nad nimi wybór do ustawienia lusterka lewego, prawego - nad nimi okrągły przycisk lewo/prawo/góra/dół od regulacji lusterek - nad nim przełącznik lusterka rozłożone, automatyczne, złożone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newda Opublikowano 8 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Mam przełączniki lewy, prawy i neutralny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 8 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Czyli nie masz przełącznika nad kółkiem od składania elektrycznego lusterek? Czyli nie masz składanych elektrycznie, a tym bardziej automatycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyziu83 Opublikowano 13 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2024 (edytowane) Ja też nie mam tego przełącznika nad kółkiem a lusterka same się składaja . I tu jest właśnie problem . Szczególnie w zimę . Jestem ciekawy czy jak wymienię panel na taki który posiada te guziki czy będzie to wtedy działać Edytowane 13 Maja 2024 przez zyziu83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 13 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2024 Może masz dołożony dodatkowy niefabryczny moduł do składania lusterek. Gdy samochód jest fabrycznie wyposażony w składane lusterka to posiada odpowiedni panel sterowania oraz w module drzwi kierowcy są wyprowadzone odpowiednie przewody do kostek zasilających lusterka. Moduł musi być skonfigurowany na obecność składanych lusterek. Sama wymiana panelu może nie zadziałać w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi