LiszoGT Opublikowano 31 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 (edytowane) Cześć, Biorę się za pakiet RS w mojej wersji R.k Mam już listwy, zderzak tylni, nakladki. Brakuje mi zderzaka przedniego, poszerzenia na nadkole l+p Chciałbym zapytać: 1. Czy nadkola od rs sa szersze od GT? Czy tam wchodzi tylko nakładka (poszerzenie) i się to ładnie wszystko łączy ze zderzakiem? Dzięki śliczne za pomoc... Edytowane 31 Marca 2018 przez LiszoGT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arithel Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Tak trochę nie na temat - ile Cię to do tej pory wyniosło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LiszoGT Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Za wszystko na ten moment dałem 1200 zł. Ale dojdzie zderzak + nakładki + malowanie. to mniej więcej jeszcze 1,5 - 2 tyś czyli taki zestaw mniej więcej w dobrych lotach 2,8 - 3,5. Jeszcze jak się okażę, że będę miał wszystko, ściągnę zderzak, a tam się okaże ze jeszcze błotniki trzeba dokupić to bym się załamał.. Dzwoniłem po ogłoszeniach co mają '' rs look '' i nikt nie jest w stanie powiedzieć.... haha.... Tak szczerze to się zastanawiam czy jest sens pakować dalej pieniążki, jak w przyszłym roku sprzedam auto.. a wolałbym za ten bodykit kupić elektryczną deskę... (inmotion v8) Wszyscy mi mówią,że nie ma sensu ale sens jest zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fourier Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Nadkola są te same, nakładki są montowane na spinki, a te z kolei do otworów w karoserii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juras386 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Przeciez RS ma inny rozstaw kół dlatego ma własnie te poszerzenia. Ma inne wachacze i zupełnie inne zwrotnice. Jak założysz graty od rs to bedziesz musial stosować tuleje dystansowe. Poza tym rs ma juz na etapie fabrycznym otwory pod spinki w błotnikach i progach. Masz oryginalną rzadką wersje Robert Kubica, prawdziwy rarytas. Naprawde chcesz taką wioche odstawiac? REGULAMIN pkt. 5.6 Literki PL-mireczek01 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi