Dariusz9112 Opublikowano 31 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 ok dzięki bardzo, będe działał zobaczymy co z tego będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 31 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 Muszę Cię uspokoić - nic poważnego się nie stało - to tylko bezpiecznik i ewentualnie błędy do wykasowania, chociaż niekoniecznie. Znajdziesz który - odłącz jedną klemę, zmień go i uważnie podłącz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariusz9112 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 uspokojenie się przyda, dzięki bardzo. jak uda mi się zrobić dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bacablue Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Witam. Pod lampą od strony kierowcy jest jeszcze jedna skrzynka z bezpiecznikami. Mi tam poleciał kiedyś bezpiecznik jak też zrobiłem przypadkowe zwarcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariusz9112 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 WItam. właśnie widziałem tą skrzynke tylko dojście do niej jest nieciekawe. Miałeś też tak że kilka rzeczy nie działało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bacablue Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Witam. Na pewno wentylator od klimy. Wymieniłem bezpiecznik 30 A i ruszył. Był spalony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi