Mateo2311 Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Witam, problem mam ponieważ dziś w trakcie jazdy zaczął się palić wpis Service razem z poduszka i gasnąc, ci jakiś czas znowu się zapala i gaśnie, co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Wtyczka pod fotelem kierowcy. Wszystko w tym temacie jest już napisane, poszukaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo2311 Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Dzięki bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gery89 Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 może być uszkodzony czujnik położenia fotela, ja tak mam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedai Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 A ja też tak mam i jak się okazało zerwała się taśma od Air Bar którą jest w pajaku przy kierownicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 46 minut temu, Gery89 napisał: x Może być - mamy dwa stany wypełnienia poduszki. 3 minuty temu, Jedai napisał: x Wszystko pod jedną lampką. 3 godziny temu, pbet napisał: Wtyczka pod fotelem kierowcy. Najczęstsza przyczyna przy zmianie położenia fotela - uszkodzenie elektryczne na skutek pracy mechanicznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marioo5 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Dnia 13.04.2018 o 18:45, Mateo2311 napisał: Witam, problem mam ponieważ dziś w trakcie jazdy zaczął się palić wpis Service razem z poduszka i gasnąc, ci jakiś czas znowu się zapala i gaśnie, co to może być? Do dzisiaj miałem ten sam problem. U mnie pomogło wypięcie kostki pod fotelem kierowcy i przeczyszczenie styków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WeMan Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 U mnie uszkodzona była właśnie taśma w zwijaczu. Tylko to łatwo zweryfikować bo jak jest zerwana to przy kręceniu kierownicą słychać szuranie. Wtedy trzeba zdemontować cały przełącznik zespolony i albo na własną rękę wymienić taśmę albo wysłać do firmy która to ogarnie. Nazywają się Electric Cars ogłaszają się na alledrogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi