alcon Opublikowano 19 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 Hej, zastanawiam się nad kupne opon letnich 205/55 R16 Michelin Primacy 3 lub Dunlop SP Sport Bluresponse - jaka jest wasza opinia może ktoś używa. Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LTar Opublikowano 19 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 Używam Michelin primacy 3 - ten sam rozmiar opony ale 17 cali. Nie moge złego słowa powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jottar Opublikowano 19 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 Mam Dunlopy. Drugi raz bym nie kupił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisniaman Opublikowano 26 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 Ja mam dunlopy i mi bardzo pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozwrot Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Dunlop SP Sport Bluresponse Nie polecam, miałem w poprzednim aucie. Bujają na boki przy szybszej zmianie pasa, co nie daje poczucia bezpieczeństwa. Poza tym szybko schodzą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogin74 Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Micheliny są ciche i dobrze odprowadzają wodę. Polecam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi