LISTONOSZ Opublikowano 29 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 (edytowane) Witam co myślicie o tej Megance i tym auto komisie. https://www.otomoto.pl/oferta/renault-megane-2010r-1-4-tce-131km-przeb-122tys-km-nawigacja-tempomat-ID6AfcjM.html Prosił bym też sprawdzenie vinu: VF1KZ1V0643440281 Edytowane 29 Maja 2018 przez LISTONOSZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 29 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 Ogólnie to ładne autko i ciekawa wersja, gdyż... ma wszystko (prawie), a nie ma rączek (wygodniejszych) do zamykania drzwi przednich Na zderzaku tylnym, na części która chowa się pod klapą jest naklejona jakaś folia ochronna - ciekawe czy to fabryczne. Felgi, które na pewno były w fazie III, ale zdaje się, że w I nie. Wg mnie samochód może być kombinowany, aczkolwiek być może były takie wersje - np. poza rynkiem polskim. Potrzebne są inne opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LISTONOSZ Opublikowano 29 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 Oglądałem to auto na żywo i prezentuje się tak jak na fotkach. Fotel pasażera trochę jest przytarty na siedzisku (zmechacony) zresztą na fotkach widać.Fakt taki wzór felg mają auta od 2013 roku boczki drzwi przeglądając ogłoszenia występują w 2 wariantach (z rączkami i bez). Kombinowany w dzisiejszych czasach wszystko jest możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 29 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 Nie wiem czy dobrze kojarzę ale dość dawno już była mowa o takiej Megi z jeleniogórskiego komisu. Jeśli mnie pamięć nie myli to będzie podejrzane, że tak długo stoi. Musiałbyś przeglądnąć posty o zakupie. Na 99% jest tak jak mówię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi