kaczor25022 Opublikowano 5 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 (edytowane) Co do kart bez problemu można wyczyścić używaną (serwis się w to nie bawi) i przypisać ponownie, na całość potrzebuję do godziny czas tylko trzeba by przyjechać na Śląsk. Ewentualnie mogę wysyłkowo wyzerować kartę. Edytowane 5 Maja 2019 przez kaczor25022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolaa Opublikowano 6 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Karty z HF też da się wyczyścić? Bo kiedyś powiedziano mi, że takich się nie daje wyzerować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor25022 Opublikowano 6 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Da się bez problemu, wiadomo trzeba mieć czym. Z Clio IV, Captur, Koleos również bez problemu można zerować karty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOktik Opublikowano 6 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Karty do trójek czyści się bez problemu hf i niehf. Trzeba je tylko otworzyć. Mogę wyczyścić także taką oraz bez otwierania jeżeli mamy UCH z auta dawcy tej karty. Hf do M2 się nie wyczyści bez UCH. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi