krissien Opublikowano 23 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 Witam Wczoraj jadąc w dłuższą trasę połączyłem mój telefon LG G6 po niedawnej aktualizacji do Areo 8 z radiem w samochodzie i ku mojemu zdziwieniu radio co chwilę się rozłanczało i tak w kółko. Czy ktoś ma podobny problem i jak to rozwiązał będzie wdzięczny za pomoc pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 23 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 Musisz w ustawieniu bluetootha ustawić stale połączenie i resetować radio na nowo, bo maja zabezpieczenie nowe po wykryciu luki w procesorach. Albo kupić kabel Jack-jack i podłączyć do radia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TimmBerk Opublikowano 23 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 O mam zamiar kupić ten telefon, więc zainteresował mnie temat. Jaką masz wersję oprogramowania w radiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomakur Opublikowano 23 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 U mnie jest to samo. Mam Huawei P10 z A 8.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krissien Opublikowano 25 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Jak ustawić na stałe połączenie skoro mogę wybrać tylko priorytet polaczenia, akurat telefon mam na że się łączy priorytetowo Sprawa rozwiązana wystarczyło tylko odznaczyć w telefonie synchronizację kontaktów w telefonie w ustawieniach pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi