krisophjanus Opublikowano 28 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Witam, Mam dość dziwny problem z przyciskiem start stop a mianowicie, czasem muszę wcisnąć trzy razy przycisk i dopiero wówczas auto się uruchamia, a jeśli chce wyłączyć przycisk wystarczy tylko raz, czy ktoś z was miał podobny problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czik3n Opublikowano 28 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Obstawiam czujnik pod pedałem sprzęgła/hamulca, zależy co wciskasz przed odpaleniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 28 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Może również nie łączyć gumka z zaśniedziałą ścieżką w przycisku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laros Opublikowano 28 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Ja mam ten problem. U mnie nie jest to raczej "gumka z zaśniedziałą ścieżką", ponieważ po ustawieniu lewarka zmiany biegów w pozycji neutralnej i naciśnięciu pedału hamulca silnik odpala natychmiast. Wychodzi na to, że jednak czujnik położenia pedału sprzęgła. Na razie jest to na tyle mało uciążliwe, że nie chce mi się przy tym grzebać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
droopy Opublikowano 28 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Będzie jednak ciekawie, jak również czujnik w skrzyni biegów postanowić udać się na tamten świat ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisophjanus Opublikowano 29 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 Dziś już wszystko jest ok pali za pierwszym wciśnie-cięciem, nie mam zielonego pojęcia co idzie nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi