czik3n Opublikowano 7 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 Witam, mam taki problem... znajomy wychodząc z auta zahaczył nogą o plastik za drzwiami odczepiając go ( ułamał jeden element który skleiłem), ale nie potrafię ponownie zamocować tego plastiku. Pacjent Megane 3 ph1 Coupe, ktoś wie jak to założyć? problem jest taki, że " od tyłu" są dwa zaczepy które wchodzą elegancko, ale od przodu jeden jest zaczepiany przesuwnie w drugą stronę jak te dwa z tyłu no i jeszcze jeden jest który zachodzi jak plastik podniesiemy do góry. Ktoś może wie jak to zamocować szybko i bezboleśnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu73 Opublikowano 8 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 Wyciągasz spinki z drzwi, wkładasz w listwę i wciskasz. Jak Ci się spinki połamią przy wyciąganiu to musisz dokupić ok.2zł szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czik3n Opublikowano 9 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 Jakiś pomysł jak to wyciągnąć bez łamania ich ? próbowałem wyciągnąć dwie i dwie połamałem :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi