DaSie Opublikowano 19 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2018 Witam, posiadam seryjne radio w Megane III 2010 rok i chciałbym zamontować coś z bluetooth. Chciałbym aby działały czujniki parkowania oraz sterowanie z kierownicy. Czy jest ktoś z forum kto może pomoc. Mile widziane Warszawie lub okolicy. Pozdrawiam i dziekuję za pomoc. Daniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 23 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2018 Sporo już napisane na ten temat na forum Jak masz nawi to po wymianie radia programowanie nawigacji - mogę zrobić wysyłkowo Jak masz wyświetlacz to wymiana na A3 ( tan bez przycisków z boku ) Jak radio przed liftowe to wtyczki pasują , jak po liftowe to potrzebujesz przejściówki - mam takie na sprzedaż Można dołożyć mikrofon i będzie zestaw głośnomówiący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaSie Opublikowano 23 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2018 Witam, Posiadam radio czarne. Pytanie mam czy u Ciebie da rade zrobic wszystko tzn zakupic radio wraz z montazem? REGULAMIN 5.6 literki PL - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 23 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2018 Radia nie mam , reszta jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaSie Opublikowano 23 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2018 Jaki byl by koszt montazu i gdzie? REGULAMIN 5.6 literki PL - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 23 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2018 Kaczory k. Piły Koszty ? A skąd mam wiedzieć co chcesz i co masz w samochodzie ? Rozpisałem opcje wcześniej co można Raczej dalsza dyskusja to na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadisticescape Opublikowano 23 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2018 (edytowane) zrobię to samo plus mam radia na miejscu - Będzin Edytowane 23 Lipca 2018 przez sadisticescape Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczotka75 Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Pozwole sobie dopytac: tak jak kolega posiadam to czarne radio (z ktorego schodzi farba z klawiszy) i wyswietlacz. Z racji iz, nie moge trafic uzywki w idealnym stanie, wszystkie na ol.. i alledrogo poobdzierane to pozostaje mi wymiana na srebrne. Tych z kolei jest kilka rodzajow. Nie wiem czy dobrze zakumalem czytajac post kolegi cinasa, ale rozumiem, ze u mnie pasowac bedzie druga opcja czyli '"wymiana na A3 (ten bez przyciskow z boku)". Czy to jest to radio ?: Obecnie mam takie : Jest jeszcze takie : REGULAMIN 5.6 literki PL - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Wszystko opisałem , tak wymiana wyświetlacza na A3 A jak chcesz radio poliftowe z usb na przednim panelu to dodatkowo potrzebujesz przejściówki - mam takie wystawione w dziale sprzedam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczotka75 Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 To znaczy w moim przypadku czarne plaskie radio przedliftowe bez bt mozna zastapic tym srebrnym z bt z pierwszego zdjecia, ktore wstawilem. Nie bedzie wprawdzie dzialac bt, ale reszta funkcji radia tak i nie musze wymieniac wyswietlacza. Jezeli chcialbym podlaczyc to srebrne z bt,mp3 i usb z ostatniego zdjecia to musialbym dokupic przejsciowke i zmienic wyswietlacz. Czy dobrze rozumuje ? REGULAMIN 5.6 literki PL - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Nie Wyświetlacz z przyciskami działa tylko z płaskim radiem Radio z BT nie ważne jakie działa z wyświetlaczem bez przycisków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczotka75 Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Rozumiem, to z pierwszej fotki posiada BT, wiec i tak wymiana na takie wiazala by sie z wymiana wyswietlacza. Szczerze mowiac jezeli wymiana mojego czarnego plaskiego radia ma ma wiazac sie z wymiana wyswietlacza, a z tego co wiedze to kazde inne radio od mojego ma BT to juz wolalbym wymienic na to z ostatniego zdjecia z mp3 i usb. Ma Pan do tego ktore sprzedaje odpowiedni wyswietlacz ? Jak mialbym kupowac juz takie to chcialbym w komplecie ze wszystkim co potrzebne. REGULAMIN 5.6 literki PL - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Powinien mieć wyświetlacz, adaptery mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoke1992 Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Dnia 23.07.2018 o 11:55, sadisticescape napisał: zrobię to samo plus mam radia na miejscu - Będzin Odradzam sprzedającego bylem u niego 3 tyg temu kupiłem manetk, czujnik temp. Oraz kodowanie radia. Manetka po montażu okazała się uszkodzona, sprzedający obiecał wymianę po czym ignoruje moje telefony/sms/pw. Kiedyś miałem już sytuację w której chciał oszukać mnie na 40 zlotych gdy zakupiłem u niego wtyczki radia. Po miesiącu i straszeniu go policją zdecydował się wysłać. Na wszelkie moje oskarżenia posiadam dowody! Nie kupować u tej osoby nic. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Czyli gwarancja do bramy, a dalej się nie znamy Kolega @sadisticescape @dorota4i nie wie, że posiadać może tylko jedno konto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi