Tokolosz Opublikowano 26 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 (edytowane) Witam wszystkich forumowiczów. Scenica II granda 2.0T mam już chyba 5 ty rok i jestem bardzo zadowolony, ale pojawiła się okazja do zakupu od kolegi Megane III 5d 1.4 TCE. Czy może mi ktoś rozkodować VIN, bo jedyne co wiem o tym aucie to tyle co w dowodzie - kolega nie wie co tam jest na wyposażeniu, bo jego żona tym jeździ... Jutro jadę po samochód, ale wolał bym mieć jakąś podkładkę co ma być na wyposażeniu (kolega ma to auto 2lata ale jest laikiem i sam nie wie). Ogólnie co wiem, to około 200 tkm, 1.4 tce 5d z 12.2009roku. Czytałem trochę o tych sławnych 1.4tce i podobno w tym nie ubywało płynu (serwisowany)... VIN VF1BZ1V0642036671 Na MyRenault nie pokazuje już opisu modelu, tak jak to kiedyś było - że scenikiem tam sobie poradziłem... Po zakupie opiszę Scenica II, Megane III oraz pokaże nowy nabytek wujka - Megane III 2.0T CC. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam Edytowane 4 Lutego 2019 przez Tokolosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 26 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 Sprawdź VIN, a wyposażenie znajdziesz tutaj (o ile VIN będzie poprawny). Wiele razy ten portal był przywoływany. http://carinfo.kiev.ua/cars/vin/renault/vin_check Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tokolosz Opublikowano 26 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 Dzięki, ale nie znam cyrylicy na tyle, a poza tym nie działa poprawnie ta strona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayn Opublikowano 26 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 Przygotuj się na spore spalanie, silniki z początku produkcji 1.4 TCe lubią sporo spalić, poczytaj też tutaj na forum problemach z uszczelkami pod głowicą i pękających blokach..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tokolosz Opublikowano 27 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Chciałem pobrać folder Megane III z 2009 roku, ale nie mam dostępu i nie mogę pobierać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi