Kubapol1 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Mam nie orginalne radio i chciałbym żeby na wyświetlaczu pokazywała się temperatura a nie ma nic prócz godziny jakieś rady? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
droopy Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 A masz w ogóle czujnik temperatury zewnętrznej? Sprawdź na spodzie lusterka pasażera, powinien wystawać taki czarny cycek. Jeśli zamiast niego jest tylko otworek, to nie masz czujnika i dlatego brak temperatury na wyświetlaczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubapol1 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Jest cycek na starym (fabrycznym radiu) pokazywała się temperatura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
droopy Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 To proponowałbym zacząć od sprawdzenia kostki na słupku drzwi pasażera, w tym takim gumowym łączniku jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit-men Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 A czy w nowym radiu jest opcja wyświetlania godziny na ekranie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
droopy Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Ale temperatura wyświetla się na daszku, nie na samym radiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit-men Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Masz rację przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubapol1 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Mi bardziej chodzi o to czy na nie fabrycznym radiu będzie pokazywała sie temperatura bo nic nie było ruszane wiec nie wiem czy jej sens grzebać w czym kolwiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
droopy Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 To źle Cię zrozumiałem, myślałem, że nie wyświetla Ci się tam pod daszkiem. Zwracam honor @pit-men Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi