rozwrot Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Cześć, mam pytanie do osób, które przerobiły ten temat - teoretykom dziękuję z góry:) Chcę założyć felgę 19, szerokość 8,5 z ET 39, guma 245/35 - koło wyjdzie na zewnątrz o 2,3cm. Sprężyny -25mm. Pytanie: Czy opona nie będzie tarła o nadkole przy pełnym skręcie? Ktoś próbował wcisnąć takie koło? Pozdrawiam, Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LiszoGT Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Ja wcisnąłem 265/40/18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozwrot Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Wariat:) Jak się jeździ na takiej szerokości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozwrot Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Dla potomnych: zmieszczą się i nic nie obciera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi