icetea00 Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Witam Zastanawiam się nad zakupem Meganki , miałem francuza citroen c4 coupe 1.4 90 km więc trochę tam coś wiem . Znalazłem dwie meganki akurat sprzedaje je jeden sprzedawca. Pierwsza co myślicie ? https://www.otomoto.pl/oferta/renault-megane-megane-iii-1-6-110-km-coupe-xenon-navi-super-stan-ID6AUIi9.html?utm_source=refferals&utm_medium=traffic_exchange&utm_campaign=olx#xtor=SEC-8 1.6 Benzyna 110 km 2009 r przebieg 209 tys cena 21 900 zł . Czy to nie jest za duży przebieg jak na taki silniczek? Jak myślicie cena i za taki przebieg jest prawidłowa ? Druga meganka 1.6 110 km 2009r przebieg 108 tys no i cenowo 24 900 zł musiałbym dobrze negocjować żeby zbić z ceny budzet trochę niższy mam. https://www.otomoto.pl/oferta/renault-megane-megane-iii-1-6-110km-niski-przebieg-108-tkm-ID6AUFy9.html?utm_source=refferals&utm_medium=traffic_exchange&utm_campaign=olx#xtor=SEC-8 Powoli skłaniam się tej pierwszej, bardzo blisko mam do oględzin więc nie trzeba za daleko jeździć. Np za 2-3 lata z przebiegiem 250 tys nie będzie problemu sprzedaży takiej Meganki ? czekam na zawsze zdania i opinie pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiostasio Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Obie są wg mnie dość drogie - osobiście za rocznik 2009 i do tego sprowadzony tyle bym nie zapłacił, ale to tylko moje zdanie. Na pewno można obejrzeć i się co nieco potargować, w końcu to handlarz O silnik bym się nie martwił, bez większego problemu powinien drugie tyle przejechać (pytanie tylko jak zniósł wymianę oleju co 30 tysięcy?) - bardziej bym się martwił ogólnym zużyciem auta - przykładowo wnętrze, zawieszenie (chociaż to też zależy czy auto było tłuczone po mieście czy po trasach). Niedawno szukałem podobnej dla siebie i na ogół meganki mają dość małe przebiegi - 200 tysięcy było rzadko kiedy, a jeśli już się takie auto trafiło to było sporo tańsze od pozostałych (również od tego który wymieniłeś) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu73 Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Dnia 9.08.2018 o 16:21, icetea00 napisał: Np za 2-3 lata z przebiegiem 250 tys nie będzie problemu sprzedaży takiej Meganki ? Będzie problem, 3\4 kupców kręci nosem jak jest 2 paki na budziku i nie ważne że udokumentowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Ja uważam, że im dalej w las tym bardziej te auta będą rozchwytywane. Pamiętajcie, że to ostatni "taki" wolnossący silnik w gamie Renault. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icetea00 Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Dzięki podjadę zobaczę wstawię jeszcze jedną bo będę rozważał pomiędzy nimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icetea00 Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Witam ponownie Poprzednim razem wstawiałem wam Coupe Megane z przebiegiem 209 tys no i cenowo też dużo jak mówiliście była wystawiona Ten sam właściciel sprzedaje zwykła hatchback czarna 1.6 benzyna przebieg 140 tys no i cenowo o tysiąc więcej. https://www.otomoto.pl/oferta/renault-megane-megane-1-6-110km-138tkm-ID6AV21f.html#311490c95f Wstawiam link podjadę w tym tygodniu obejrzeć obydwie czarną i tą coupe wiśniową. Na początku byłem za Coupe tylko ten przebieg wysoki i cena duża , tutaj mamy cenę wiekszą a mniejszy przebieg trzeba dokładnie je sprawdzić ;) Nie zakładamy nowego tematu - połączyłem ze starym- mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icetea00 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 oki nie wiedziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi