piter1114 Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Witam,czy jest możliwość przeciągnięcia przewodów (od czujników parkowania ) z pod tylnego zderzaka do bagażnika? Zauważyłem,że czujniki spokojnie można zamontować od dołu, bez demontażu zderzaka.Montował ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Tak montowałem i jest możliwość przeciągnięcia przewodów w otworze na środku zderzaka przeznaczonym do wiązki przewodów do haka holowniczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter1114 Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 super, dzięki za inf. dopytam jeszcze, umiejscowienie czujników w/g zaleceń producenta, org.miejsc dla renault czy własnego uznania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Zrobiłem kopiując ze zderzaka oryginału. Działa kilka lat i jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter1114 Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Dnia 24.08.2018 o 23:31, jabrze napisał: w otworze na środku zderzaka przeznaczonym do wiązki przewodów do haka holowniczego gdzie to dokładnie jest? godz. szukałem możliwości przepchnięcia kabli, wszystkie otwory wydają się być zaślepione... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Na samym środku z pod samochodu jest zaślepka. Kable do listwy bagażnika przechodzą przez dwie zaślepki jeśli dobrze pamiętam. Też się tam męczyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter1114 Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 nic tam nie mogłem znaleźć, ale mam jeszcze coś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Tego nie widziałem, ale moje przelotki wyglądały jak na rysunku. Moje były do montażu przewodów do gniazda zaczepu holowniczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chilimbolo Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Witam ja też ostatnio montowalem czujniki i tak dasie to zrobić bez zdejmowania czas ok 30 minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaza2 Opublikowano 28 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 sorry za odgrzanie / w Kombi też tak jest z tym tunelem ? Jak by ktoś szukał to tak.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi