Niewiar Opublikowano 22 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 (edytowane) Mam problem z odtwarzaniem CD w ori radiu. Gdy chcę włożyć płytę, radio nie reaguje (nie wciąga jej). Kiedy włożę cd na siłę, po zmianie źródła na płytę, radio ją od razu wysuwa i nie chce odtwarzać. Rozkręciłem całe radio, ale nie widzę żadnych uszkodzeń w trybikach czy mechanizmach. Czy ktoś miał podobny problem i go rozwiązał? Edytowane 22 Września 2018 przez Niewiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 @Niewiar poradziłeś sobie z problemem? Mam to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niewiar Opublikowano 30 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Niestety nie. Nie mam pojęcia co jest przyczyną i jak widać po tym temacie chyba prędko się nie dowiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarna1 Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Może wystarczy oddać radio w ręce specjalisty elektronika. Przecież każdy punkt RTV naprawi taka usterkę albo wyda opinie że tego naprawić się nie da ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kultom Opublikowano 18 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 Witam, minęło już trochę czasu. Czy problem się rozwiązał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niewiar Opublikowano 4 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 Kupiłem drugie radio, przełożyłem napęd - 5 minut roboty, działa. Teraz mam inny problem. Posypała się konfiguracja radia (nie wyświetla nazwy stacji itp.) ale to nie ma związku z napędem CD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kultom Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 No i jest sposób. Czy radio musi być takie samo, bo mam drugie, które chciałem zastąpić. Tyle, że to płaskie, tak gdybyś się orientował. Siema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi