Kriszna Opublikowano 26 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Hej, mam problem ze swoją Renia. Megane 2 ph1 2003r 1.4. Otóż auto otwiera się z karty i gdy wloze ją do czytnika wyświetla się komunikat " Card not detected " . Dopiero po porszuaniu karta na różne sposoby w czytniku za którymś razem odpali . Od razu po odpaleniu komunikat " bateryCard replaced " . Dodam że mam nową baterię. I to samo ze zgaszeniem auta . Co może być przyczyną? Uszkodzona karta ? Może czytnik ? Nie mam drugiej karty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej-2010 Opublikowano 26 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 7 minut temu, Kriszna napisał: Dodam że mam nową baterię. Nowa bateria ale czy sprawna???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 26 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Może pomoże Ci trochę mój przypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silverek Opublikowano 26 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Według mnie winowajcą jest czytnik... Szkoda, że nie masz drugiej karty, znacznie ułatwiłaby ona diagnozę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriszna Opublikowano 26 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Znaczy się mam drugą kartę ale muszę ją najpierw znaleźć:) postaram się dzisiaj ogarnąć i znajdę. Bo jeśli ta będzie działać tzn że jedna z kart uszkodzona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOktik Opublikowano 27 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 W tych czytnikach nie ma bardzo co się zepsuć. Obstawiam kartę z dużą dozą pewności, że do przelutowania cewka na płytce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 28 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 Dodam, że mój problem nie powrócił do sprzedaży MII w 2017 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi