jabrze Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 7 godzin temu, krzychu83 napisał: Jabrze, jeśli będziesz miał możliwość, będę wdzięczny za luknięcie jak z tym autem jest w realu, jak pracuje silnik. mam tam ponad 200 w jedną ... :/ Podjadę w środę do południa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 14 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Dnia 12.11.2018 o 18:46, szony11 napisał: Adamerio chodzi mi o takie "coś", Faktycznie w 2008 roku takie wstawki były montowane - do tego też doszedłem chwilę po kupnie swojej Ale podobna listwa łącząca i okalająca światła przecimgłowe, to już nie wiem od czego zależy: (zdjęcie z Internetu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szony11 Opublikowano 14 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Być może ta listwa również była montowana od 2008 roku.Sam nie wiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 15 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 (edytowane) Nie była, bo u mnie nie ma. Mam auto zarejestrowane 2008.09.09. Wersja Dynamique. Edytowane 15 Listopada 2018 przez konwil Błąd w dacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamerio Opublikowano 16 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Srebrne wstawki w 'nerkach' były montowane w 2008 i zależały od wersji wyposażenia^^ Co do dolnej listwy między halogenami nie mam pojęcia - myślałem, że powinna być w standardzie razem z wstawką na 'nerkach' okazuje się jednak że auta wychodziły z fabryki w różnych konfiguracjach - albo kpl albo same górne^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi