basstek1 Opublikowano 14 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Z uwagi, że nie widzę świeżego tematu, chciałbym się dowiedzieć czy już może kto montował albo planuje zamontować takie urządzenie... jestem ciekaw jak działa. niestety, ale jakość map TT jest kiepska, więc liczę na androida. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silverek Opublikowano 14 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Skontaktuj się z użytkownikiem @pawelek1, który kilka dni temu montował takie radio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basstek1 Opublikowano 17 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Przypominam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silverek Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Napisz do niego najlepiej prywatną wiadomość. Może nie zauważył, że go oznaczyłem w poście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelek1 Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Przez tydzień nie będę miał dostępu do samochodu, więc opiszę coś więcej końcem listopada/początkiem grudnia jak zrobię jeszcze testy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelek1 Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 cały czas pamiętam o testach, ale jakoś nie mogę się zabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi