krzys2263 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 Szanowni panowie i panie potrzebuje pomocy. Ostatnio zauważyłem że podczas jazdy nie pokazuja mi się strzałki te od zmiany biegów, zaraz po odpaleniu i krótkiej jezdzie działają, po czym gasną a na komputerze wyslakuje " skontroluj układ wtrysków". Jeździłem tak tydzień A dziś pdaczs jezdy wskoczył czerowny alarm/stop z napisem "ryzyko awarii silnika " miał ktoś z was styczność z w/problemem? Proszę o pomoc i ewentualne wskazówki. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki1 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Jestem ciekaw co w temacie. Miesiąc temu dwa razy miałem pomarańczowy napis "skontroluj samochód" i od tego czasu strzałka w górę z asystenta zmiany biegu pokazuje się krótko po uruchomieniu silnika i rozpoczęciu jazdy. dodam, że strzałka z redukcji działa normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej-2010 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Warto podjechać do kumatego mechanika z clipem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Nawet bez CLIPa można to samemu zdiagnozować ELM327. Intefejs posztuje ~50 pln , można odczytac błędy i samemu wyciągnąć jakieś wnioski. Jak ktoś jest z okolic Legionowa to mogę swojego ELM'a podłączyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzys2263 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Temat zamknięty. Przyczyna to zajebal...DPF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi