Domione Opublikowano 23 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 Witam, może mi ktoś powiedzieć co mam zrobić jeżeli wymieniłem żarówki -pozycyjna/stop i pozycyjna w klapie - i mi nie świeci prawa strona? Kierunkowskaz jest, wsteczny tez stop i pozycja nie swieci. Na lewej lampie wszystko ok. Przepraszam ze taki temat zakładam, ale samochód wyjeżdża we środę, czas jest świąteczny i nie wiem, czy jutro jakiś elektryk mi pomoże. Wybaczcie opis, ale pisze z garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 23 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 LEDy wsadziłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domione Opublikowano 23 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 Nie, standardowe Bosch 21/5W. Chce teraz przejść przez bezpieczniki tylko przeglądam .pdf .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 23 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 To może jakieś zwarcie zrobiłeś i właśnie bezpiecznik padł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domione Opublikowano 23 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 Nie można tego wykluczyć, narazie przejrzałem , bezpieczniki i są całe, jutro jeszcze rano to zobaczę , chyba ze ma to związek z centralka/modułem z haka - oryginalna centralka/moduł Renault ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 24 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 Jeżeli to prawa strona to do niej idzie oddzielna wiązka z prawej strony S7.PDF . Wiązka przez kostkę R374 (szara pin nr 27) S7.PDF. Tak, że masz do sprawdzenia tą kostkę (prawa pozycja jest na pinie 27) i ewentualnie moduł komfortu (kostka brązowa pin 5). Wszystko to napisałem z wersji HB, ale ty masz chyba kombi (nie napisałeś). Ogólnie to w dziale PLIKI są schematy elektryczne, ściągnij i zobacz jak jest w kombi, ale myślę, że to samo. S30.PDF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domione Opublikowano 24 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 Dziękuje za odpowiedz i sugestie. Tak mam kombi, ale schemat się potwierdza raczej. Dzisiaj zauważyłem ze nie świecą mi prawe pozycyjne - przednia żarówka , no i tył. Stopy świecą wszystkie 3. Życzę Wesołych Świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi