junior4747 Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Witam. Jest w stanie ktoś mi wytłumaczyć jak mam podłączyć przewody paliwowe pod maską do butelki z preparatem czyszczącym wtryskiwacze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laros Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior4747 Opublikowano 7 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 (edytowane) Po obejrzeniu tego filmu wiem tyle co wcześniej. Wiem, że mam podłączyć puszkę do układu paliwowego, ale nie wiem jak... Jest w stanie ktoś mi wytłumaczyć co mam dokładnie zrobić? Edytowane 7 Lutego 2019 przez junior4747 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomqu86 Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Na filmie jest pokazanie podpięcie przy filtrze paliwa, więc tam bym próbował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior4747 Opublikowano 25 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Jest w stanie ktoś mi napisać co i gdzie odpiac/podpiac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej-2010 Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Wtryski należy czyścić na stanowisku, w specjalistycznym serwisie, ultradźwiękami, Chałupnicze metody, tylko pogorszą sytuację. Warto stosować markowe filtry paliwa; mann, knecht, purflux, oraz tankować na sprawdzonych stacjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior4747 Opublikowano 25 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 To nie jest odpowiedz na moje pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi