czik3n Opublikowano 6 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 2 godziny temu, patrykndm17 napisał: nie słuchaj ze bierze gazu na tempomacie 8.6 przy 130 bo tyle beznzyny by wzial. Wierz bądź nie 4 osoby na pokładzie i załadowany bagażnik i tyle mi spaliła, fakt faktem jadąc z RFN'u do NRD więc może teren ma tu znaczenie, ale na ichniejszym gazie i tyle mi wyszło po przeliczeniu litrów i ilości km. Oczywiście jak go kręcę i lecę blisko 200 to może i palić 30litrów, ale jak jadę z głową to spokojnie jestem w stanie zejść do takiego spalania tak jak udało mi się zejść do prawie 5l na benzynie, żaden wyczyn jak się potrafi jeździć i zna auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiostasio Opublikowano 6 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Też mam 1.6 i niemożliwe żeby załadowana i przy 130 paliła 8,6 gazu. Chyba, że masz instalację ustawioną na ubogo albo podpiera się benzyną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czik3n Opublikowano 6 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 (edytowane) Na codzień pali mi około dychy gazu więc na bank wszystko jest ok, po prostu jechaliśmy praktycznie od tankowania do tankowania jednostajnie bo noc i ruch praktycznie 0 więc wcale mnie to nie dziwi. Nie mówię, że za każdym razem mi tak pali bo gdyby tyle brała to było by bardzo dobrze, jak miotam gazem wyprzedzam na autostradzie, przyspieszam czy hamuje to proste, że pali więcej . Średnio z 20tyś na gazie mam wynik uczciwych 9l 50/50 właściwie miasto trasa wychodzi Edytowane 6 Lutego 2019 przez czik3n Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Panowie. Trochę odbiegacie od tematu ponownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam1976 Opublikowano 11 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Znalazłem taką czekam na opinie dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszNS Opublikowano 11 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Wygląda świetnie, ale to handlarz, więc... Lubisz ryzyko, to bierz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi