Quentin88 Opublikowano 14 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Cześć, po jakim dystansie pojawia sie Wam 2 kreska temp silnika? bo mi przy obecnych temp ok 0 st, po przejechaniu 5-5,5 km. Wydaje mi sie ze to trochę dużo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papf Opublikowano 14 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Silnik piłujesz czy jedziesz spokojnie? Nie napisałeś żadnych danych o swojej jeździe, kiedy zmieniasz biegi itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quentin88 Opublikowano 14 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 no poki nie osiagnie temp roboczejo biegi zmieniam tak jak sie zaswici kontrolka czyli gdzies ok 2k max przy 2,5k REGULAMIN pkt. 5.6 Literki PL i interpunkcja-mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LiszoGT Opublikowano 15 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Mi też tyle przy ok 5km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi