RazoL Opublikowano 17 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Witam, Czy ktoś próbował i wie czy istnieje cień szansy na aktywację RS monitora i/lub zegarów z wersji RS/GT poprzez DDT4ALL? I moje drugie pytanie w mojej M4 wersja BOSE mam w ustawieniach dźwięku dostępne tylko opcje "Balans / Fader" i "Niskie / Średnie / Wysokie". W innych wersjach widziałem jeszcze predefiniowane ustawienia dźwięku (Ambient Sound) „Neutral”, „Koncert”, „Klub”, „Salon”, „Podbicie niskich tonów”, „Loudness". W instrukcji jest również wzmianka o trybie demonstracyjnym. Czy któryś z Szanownych Kolegów mógłby mi wyjaśnić, dlaczego w wersji BOSE jest tak uboga regulacja ustawień dźwięku w stosunku do innych wersji? Może w moim konkretnym przypadku jest coś nie tak z RLinkiem? Ewentualnie jeśli tak ma być to czy jest szansa włączyć więcej opcji ustawień dźwięku poprzez DDT4ALL? Z góry dziękuję za informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamsxxx Opublikowano 17 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 RS monitor zbiera dane z kilku(nastu?) czujników umieszczonych w różnych częściach auta, więc żeby działał muszą te czujniki być. Część pewnie jest w aucie, a część pewnie tylko w RS. Co do kwestii Bose, to tak ma być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazoL Opublikowano 17 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Dzięki za informację, nie chcę jednak tak szybko się poddawać i jeśli ktoś próbował włączyć RS Monitor, zegary RSa lub dodatkowe ustawienia dźwięku w wersji BOSE to chętnie przyjmę każdą informację mogącą mnie przybliżyć do celu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadisticescape Opublikowano 17 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Rs monitor trzeba wrzucić prosto do procesora na stole, więc ddt tego nie zrobisz. Koncze powoli pracę nad tym, wkrótce oglosze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robix4641 Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Złapię kotleta i na patelnię Masz regulację niskich / średnich /wysokich w wersji BOSE? Czy tylko niskich i wysokich??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadisticescape Opublikowano 23 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 zrobiłem rs monitor. do wgrania każdemu kto ma wersję od 7 w górę. jak chętni to piszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikuman Opublikowano 4 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 (edytowane) Dnia 18.02.2019 o 00:21, sadisticescape napisał: Rs monitor trzeba wrzucić prosto do procesora na stole, więc ddt tego nie zrobisz. Koncze powoli pracę nad tym, wkrótce oglosze Kiedyś to się pierdoły pisało - Zwykła apka - ddt4all - kod - i działa. Nie trzeba tu świrować na stole. Instrukcje wgrania RS Monitor macie na francuskim forum msieurlolo.fr w Rlink2 dla developerów - które jest też autorem sposobu na aktywację - ściągniecie apki - razem z programem i kodami do dostosowania wykresów. Edytowane 4 Maja 2020 przez dzikuman heheszki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2022 A jak aktywować RS Monitor e R-link 1? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi