czachus Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Cześć, brakuje mi śrub mocowania boczków w bagażniku. Jak szukam zdjęć w internecie to widzę tylko mocowanie to które jest w czarnym niższym elemencie. Tego z góry z jasnego elementu nie widzę u innych. Jak to wygląda? Tam jest wkręt z jakimś grzybkiem maskującym? Pewnie dostępne tylko w serwisie. Auto było kiedyś uderzone z tyłu, ktoś tego nie założył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 (edytowane) Nie jestem na 100% pewien, ale nie posiadam otworu w tym jasnym elemencie. Auto nie miało czasami kraty bagażowej? Edytowane 10 Marca 2019 przez Lelupi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czachus Opublikowano 10 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Tak, kiedyś miało kratkę. Hmmm fakt to może być od niej bo te otwory jakieś nierówne. Muszę to czymś zaślepić. Nie jest to jakieś bardzo widoczne, ale jestem estetą ;) Czyli te z dołu do dokupienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Te z dołu to zwykłe torxy, standard, t20. Te jasne plastiki wyżej nie mają otworów, dokup używane w dobrym stanie i będzie wyglądać o wiele lepiej niż zaślepki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Tylko na dole w plastiku masz rozwiercone otwory, w blachę pewnie wstawione nitonakrętki. Będziesz musiał coś dopasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czachus Opublikowano 10 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Piszesz o rozwierconym plastiku? Gwinty są ok. Chyba kupię po prostu "nowe" boczki jak pisał kolega wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi