ABCMegane Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Witam, czy to, że czasami słychać delikatne wycie skrzyni (np. na 5-tym biegu) to normalne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin33892 Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 @ABCMegane Według ASO wszystkie dziwne odgłosy w Megane są normalne. Ten typ tak ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABCMegane Opublikowano 24 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 marcin33892 Czyli takie wycie też występuje u Ciebie? Wiem, że denerwują Cię jeszcze inne dźwięki. U mnie być może też, ale ostatnio jestem wrażliwy na skrzynię biegów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin33892 Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 (edytowane) Wycie skrzyni to zauważyłem jak dostałem Duster 1.6 Sce jako zastępcze, auto miało 2tys km przejechane a skrzynia wyła jak w jakimś Jelczu Edytowane 26 Kwietnia 2019 przez marcin33892 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABCMegane Opublikowano 26 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 (edytowane) Już mam dokładniejszy obraz wycia w moim samochodzie: Obojętnie na jakim biegu czy na luzie, przy prędkości w przedziale plus minus 80km/godz. słychać delikatne wycie. I tylko w tym przedziale. Co to może być? Opony zimowe czy łożyska? Mój samochód ma dopiero 13 tys. km. Edytowane 26 Marca 2019 przez ABCMegane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renia08 Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Nagraj film bo rodzajów wycia to jest dziesiątki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi