Mislaw Opublikowano 28 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 (edytowane) Chciałbym poznac waszą opinię na temat końcówki z kwasiaka do Megi 3 grandtour znalazłem w sieci takie zdjęcia I to jest dla mnie jakieś nieporozumienie ale ja chcę wstawić jedną owalną jak ma Megane 4 I myślę o podcieciu zderzaka . Chcę zrobić tak samo jak ostatnie zdjęcie. Tu akurat Insignia ale o tym myślę Co o tym myślicie? Edytowane 28 Marca 2019 przez Mislaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 28 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Pierwsze zdjęcie to katastrofa jakich mało Zrób tak jak w Insigni i będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aro77 Opublikowano 28 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Na pierwszym zdjęciu jeszcze sobie znaczek dokleił z GT a to auto nic nie ma wspólnego z GT. Podetnij zderzak i zrób owalną lub okrągłą z jedną końcówką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mislaw Opublikowano 29 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 Tak planuję. Najpierw chciałem pod zderzakiem ale z nacięciem będzie dużo lepiej . Dzięki za odpowiedź. Chce żeby było ładnie a nie wieś się bawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi