Jarek80 Opublikowano 31 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Witam, czy taki dźwięk, który słychać tylko po włożeniu karty to norma w Megane III ? https://photos.app.goo.gl/dy7EZVb5oekmYAph9 Znalazłem jeden temat na forum, w którym był opisany podobny przypadek, ale dotyczył Megane II. Niby to te same silniki, ale jakby ktoś mógł sprawdzić czy rzeczywiście ten typ tak ma? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 31 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Jednostajne piszczenie? Normalne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 U mnie w 1.4 tce tez piszczy delikatnie te piszczenie jest z przepustnicy myślę że jakiś silniczek w niej chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek80 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 OK, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi