satisati Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 (edytowane) Program DDT4ALL Do znawców tematu. Czy użycie przycisku "RESET SW: 11 03" w sekcji TDB może być w jakikolwiek sposób niebezpieczne? Próbuje uruchomić multisence i potrzebna mi ta funkcja: Edytowane 18 Kwietnia 2019 przez satisati Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Ogólnie to funkcja reset może być niebezpieczna. Nie masz po prawej stronie przycisków włączających poszczególne funkcje? Są w 100 % bezpieczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satisati Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 (edytowane) Są, niestety nie wpisują funkcji na stałe (po restarcie Rlinka wraca stara wartość). Na Hiszpańskim forum znalazłem, że trzeba użyć tego przycisku.... Edytowane 18 Kwietnia 2019 przez satisati Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slimak Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 To reset danej sekcji. Nie ma innej możliwości wprowadzenia/zapisania danych. Zrób sobie print screen przed zmianami, żeby ewentualnie wrócić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satisati Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 To znaczy, że ten reset nie przywraca wartości fabrycznych / domyślnych sekcji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slimak Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Nie. Jeżeli coś zmienisz. Zapisujesz. Potem reset. System wtedy rozpoznaje zmiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satisati Opublikowano 13 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 (edytowane) Mam problem i proszę o pomoc. Po uruchomieniu pełnego Multisence mam 2 napisy Eco, które nakładają się na siebie jeden zielony pochodzący z przycisku, drugi biały z Multisence. Jak wyłączyć zielony? Edytowane 13 Maja 2019 przez satisati Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi