sornat Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 i tu musze sie z kolega zgodzic... tez chyba przejde na ten "system" bo mialem i zimowe valeo i silencio, no plaskich moze nie mialem ale jakiejs znaczacej roznicy w zachowaniu i trwalosci nie zauwazylem w porownaniu z piorami z tesco za 9zł... moze na poczatku ale czy warto przy takich cenach valeo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave37 Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Polecam wylacznie markowe wyycieraczki.Ja teraz uzywam plaskich valeo sa ok.Starczaja na rok,zreszta powinno sie co roku wymieniac niezaleznie od tego czy dobrze wycieraja czy nie.guma sie starzeje i rysuje szybe.A co do syfu z marketow to jak ktos chce porysowac szybe po dwoch tygodniach jak ja to prosze bardzo.Raz kupilem podrobe i ostatni raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sornat Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 a mi valeo silencio szybe porysowalo :-? takze nie ma reguly... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Ja dla mnie optymalnym rozwiązaniem są pióra Championa. Można kupić na sztuki, a cena w miarę rozsądna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszzd Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 ojciec kupuje zwykłe grafitowe wycieraczki, płaci 7,5 zł za sztuke i od paru ładnych lat jeździmy na takich a wymiana następuje średnio co 4-5 m-c i ile kasy zaoszczędzonej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jahu Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 A ja mam pytanko czy te wycieraczki pasują do Meg II bo moge dostać je troszkę taniej i niewiem czy warto brać teraz (bo i tak przeczekają zime w szafce). http://moto.allegro.pl/item239400312_wycieraczki_valeo_xtrm_renault_megane_ii.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maper Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 A czy może ktoś znalazł wycieraczki w miare tanie do M II ale po liftingu - od lutego 2006? Tam są troche inne mocowania piór. Takie same jak do Scenica z podobnego rocznika. 200 zł za komplet to przesada. Na razie znalazłem tylko w serwisie. Jak nie znajdę tańszych zostaje wymiana ramion do piór jak na zdjęciu u Prezesa (te sprzed liftingu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 Mocowania powinno dać się wyciągnąć i możesz potem te same wcisnąć w nowe pióra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rioP-ce Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 to że wycieraczki padają po roku czasu to już nie wspomne :-( .ale pytanie jest takie gdzie moge dostać zamiennik obydwie do wymiany.na serwisie kosztują one 230zl!!to jakaś pomyłka.czy wy macie tez wycieraczki nasuwane na uchwyt???nie mogę znależć nic na giełdzie we wrocku.prosze o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 to że wycieraczki padają po roku czasu to już nie wspomnę Wycieraczki czy pióra wycieraczek ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sornat Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 prosze bardzo do wersji po liftingu: http://allegro.pl/item250098240_wycieraczk..._megane_ii.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawełm5 Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 kup sobie valeo XTRM DO MODELU PRZED LIFTEM jest oznaczenie UM700 I UM601 cena det w intercarsie to jakieś 178 zł ale ze zniżkami miałem 132 zł i naprawde jest różnica i ten wygląd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sornat Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 czytaj uwaznie on chce wlasnie do wersji PO LIFTINGU...!!!! ktore dodatkowo sa pare zl tansze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawełm5 Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 [Cięcie] masz problem z czytaniem ze zrozumieniem to po pierwsze a po drugie jeżeli nie widzisz różnicy pomiędzy "parchem za 9zł" a valeo silencio to nie zabieraj głosu w tym temacie bo najlepsze wycieraczki valeo XTRM były na samym początku kiedy zostały wprowadzone do obrotu szły pierwszy montaż w luksusowych autach i w miarę gdy koszty produkcji spadły zostały produkowane prawie do każdego auta seryjnego Widzę że też masz ten problem, dlatego radzę jeszcze raz dokładnie przeczytać regulamin forum i się do niego stosować - Przydałoby się też abyś pisał ze zrozumieniem, bo czasami trzeba wstawić kropkę i przecinek, że o zadaniu zaczynającym się od wielkiej litery nie wspomnę. Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazel Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 temat wrocil do lask... mam plaskie boshe z promocji reno (150pln kpl.). zrobilem 40-50 tysiecy (poltora roku). nie przecieram w ogole (czytalem, ze nie mozna - powinno sie najwyzej czystka woda splukiwac, jak bardzo brudne). dodatkowo mam nano na szybach (40 tysiecy wytrzymala) i przy 90 wylaczam wycieraczki (a w zasadzie same przestaja latac). w bagazniku mam nowe valeo - rowniez plaskie. stary ma takie na swoim smigaczu i duzo szybciej mu sie zuzyly. tylko mieszka za granica w gorach. drogi niby czystsze, ale za to sniegu wiecej. z bosza jestem zadowolony, zobaczymy czym popisze sie waleo. jak naloze nowe nano zaaplikuje (zaraz zamawiam na allegro) rowniez wycieraczki. i w d* mam czy idzie zima czy lato (bo widze, ze niektorzy po szafkach kitraja jak sie zimniej robi) :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi