Gość Opublikowano 21 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 (edytowane) Taka sytuacja: Wchodzę sobie dzisiaj na easyconnect.renault.pl i tak oczywiście sugeruje mi update do wersji 3.3.16.960 (którą de facto już dawno mam zainstalowaną) - normalka ale wchodzę sobie na MyRenault do R-Link Store i tam o dziwo: Ktoś wie co wnosi ta aktualizacja? Edytowane 8 Grudnia 2023 przez Andon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LTar Opublikowano 21 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 aktualizacja nie działa. Dział multimediów o tym wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prenrzyk Opublikowano 21 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 Usuń pojazd i dodaj go na nowo. Mi pomogło - to też była rada działu IT z Renault. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 21 minut temu, LTar napisał: aktualizacja nie działa. Dział multimediów o tym wie Co to znaczy nie działa? U mnie się wszystko ładnie pobrało. Instalacji w samochodzie jeszcze nie puszczałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABCMegane Opublikowano 21 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 Potwierdzam to co napisał LTAr. U mnie też nie działa. Po wciśnięciu "Aktualizuj wszystko" jest komunikat, że wniosek aktualizacji jest pozytywnie rozpatrzony, ale w Toolbox nie ma tej aktualizacji do pobrania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karle2 Opublikowano 21 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 U mnie jest w Toolbox aktualizacja, już pobieram .Ciekawe co wnosi nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LTar Opublikowano 21 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 u mnie też pobiera - ale dopiero jak usunąłem i dodałem auto. Po aktualizacji: widocznych zmian brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 (edytowane) No i udało się komuś zainstalować? U mnie po włożeniu pendrive pojawia się komunikat, że znalazł aktualizację ale zaraz mówi, że nie zainstaluje bo w urządzeniu jest nowsza wersja W urządzeniu mam .961 nic nie kombinowane w devmode ani dd-cośtam, wszytko fabryka Edytowane 8 Grudnia 2023 przez Andon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LTar Opublikowano 23 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 Jak wyżej napisałem zainstalowałem zmian widocznych brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzpop Opublikowano 23 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 Na serwerze pojawiła się aktualizacja o numerze 16.980 - pobrałem i jutro zainstaluję. Nowości w wersji 16.980 Wzmacnia stabilność systemu Poprawia stabilność połączenia Bluetooth W zależności od pojazdu, wersja pobranego systemu multimedialnego może się różnić od 16,980 do 16,989. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABCMegane Opublikowano 23 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 Udało mi się pobrać i zainstalować. Teraz mam wersję 16.981. Zauważyłem jedną nową rzecz w ustawieniu mapy: Dotychczas były 2 widoki mapy (2D i 3D, cały czas do przodu). Teraz jest nowy wariant 2D, kierunek samochodu jest zgodny rzeczywistym kierunkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi