lukasz243243 Opublikowano 30 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Witam, ma ktokolwiek wiedzę na temat tego czy tylni zderzak jak widoczny na zdjęciach to jakiś typ z GT Line czy przeróbka z wersji Megane III GT? poszukuję już od jakiegoś czasu tylko tej czarnej części tylnego zderzaka wraz z srebrną wstawką ale ciągłe wyniki poszukiwań prowadzą do zderzaków z wersji GT/RS lub Grandtour a ja potrzebuję takiej dokładki do wersji Hatchback. Dzięki z góry za podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aro77 Opublikowano 30 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Nie jest to żadna przeróbka w 5d megane Gt lub Gt line były takie zderzaki. W 3d Gt już są inne zderzaki jak i w kombi. Pewnie większość na rynku wtórnym zderzaków Gt -Gt line to właśnie z 3d. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz243243 Opublikowano 31 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 Dzięki za informację, teraz wiem że jest szansa znaleźć zderzak bez ingerencji w samochód W takim razie przechodzę do dalszego szukania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FilipAda99 Opublikowano 24 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 Hej znalazłeś już tą dokładke czarną ze srebrną wstawką na zderzak tylny ? Mam idetyczną megankę jak ty silnik, przebieg, kolor, nawet felgi tylko w wersji FL po lifcie i szukam właśnie zderzaka od GT żeby nie ingerować w samochód. Bardzo proszę o podpowiedź gdzie coś takiego dostanę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz243243 Opublikowano 25 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 Cześć Niestety nie udało mi się znaleźć dokładki zderzaka o której jest ten temat, w pewnym momencie odpuściłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi