Azol Opublikowano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 Witam, Po przejechaniu ok. 14k w mojej marzence pojwił się dziwny objaw tak jakby zużytego sprzęgła. Oczywiście samochodem jeżdżę tylko ja, i nigdy nie trzymam nogi na sprzęgle podczas jazdy jak to niektórym a zwłaszcza paniom się zdarza, więc tym bardziej dziwna sprawa. Otóż gdy samochód się już nagrzeje i jadę nim np. ok. 20 km wówczas strasznie jest to odczuwalne pod nogą tak jakby kończył się docisk albo dwumas czyli czuć mocne drżenie podczas wciskania sprzęgła tak samo dochodzi to tego dziwne pulsowanie i takie odczucie jakby wciskając sprzęgło chodziło tak ociężale... gdzieś znalazłem wyżej że ktoś w MIV już opisywał ten problem i ASO nic nie zrobiło... więc może też ktoś tak ma i wie co to jest no bo obstawiam wysprzęglik ? ale czy na pewno ? Poza tym gdy samochód jest jeszcze zimny albo robie krótkie odcinki po mieście to objaw ten niewystępuje natomiast jak np. wjadę na autostradę i zmienie bieg to wtedy mocno czuć ten objaw gdy wciskam pedał sprzęgła. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 Pierwszy raz spotykam się, żeby ktoś Megankę nazywał "Marzenką". Ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azol Opublikowano 7 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 10 minut temu, pbet napisał: Pierwszy raz spotykam się, żeby ktoś Megankę nazywał "Marzenką". Ciekawe żeby nie było jakoś tak mi się na szybko zrymowało oczywiście jakkolwiek by ją pieszczotliwie nazywać... wydaje mi się że nie zasługuje na to ;/ poza tym pbet może Ty znasz odpowiedź na moje pytanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 (edytowane) @Azol niestety nie znam odpowiedzi na Twoje pytanie ale fajnie było się dowiedzieć o "Marzence" Gdzieś na forum było o problemach z wysprzęglikiem w MIV. Edytowane 7 Czerwca 2019 przez pbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa85 Opublikowano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi