niziolek28 Opublikowano 17 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 Witam, Miałem stłuczkę, w wyniku której wybuchł poduszki, a więc muszę wymienić konsolę środkową. Mam w internecie dwie upatrzone, z tym że jedna jest z auta przed liftinowego ( moja meganka jest z 2009), a ta druga z poliftowego. Ona bardziej mi się podoba, bo kolor podszybia i listew ozdobnych jest identyczny jak w mojej renówce. Pytanie: czy można bez problemu zamontować konsolę z auta poliftingowego do przedliftingowego? Na pierwszy rzut oka wyglądają tak samo, ale może mi się tylko wydaje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renia08 Opublikowano 18 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Z tego co wiem, to różnica jest tylko w kolorze listew, ale niech wypowiedzą się fachmeni. Dałem odpowiedź, żeby cokolwiek Twój temat ruszył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolaa Opublikowano 18 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 jest to samo, konsole się nie zmieniały, nawet od coupe pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi