bilion11 Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Auto sprowadziłem. Okazało się że rozrząd wymieniany był w 2015 roku i zrobione na nim jest 30 kkm , także jeszcze rok pozostał do wymiany. Powrót z Wiesbaden bez atrakcji- prędkość przeważnie ok 140 km/h , w porywach do 170 . Średnie spalanie według komputera wyszło 6,0 l. okazało się że jest przepalona jedna z żarówek świateł dziennych/ ? / . Ale nigdzie takiej nie mogłem znaleźć - W sklepach też nie potrafili odszukać. Załączam zdjęcia . Może to coś pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omega Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 To bardzo typowe gniazdo BA15s i żarówka P21W Każda filia Inter Cars S.A. takowe ma na stanie. Może kolega też zamówić z Allegro np. https://allegro.pl/oferta/zarowka-philips-vw-ford-opel-renault-toyota-8066154666 Ja założyłem żarówki dzienne LED, ale nie proponuję, nie są zbyt dobrze widoczne, choć nie miałem do tej pory żadnego problemu ani z policją ani z przeglądem technicznym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilion11 Opublikowano 29 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 Avensisa 3sfe sprzedałem żeby nie było drogi odwrotu!!!! Megane zostawiam dla siebie Okazało się że rozrząd robiony był 2015 r razem z pompą wody przy stanie licznika 45 kkm , płynem , wymienione tarcze tył , przód klocki, płyn hamulcowy. Wymieniłem olej silnikowy + filtry, przemalowałem zderzaki przód + tył - miały zadrapania. Naprawiłem niedziałającą klimę. Muszę jeszcze powalczyć ze świstem i powinien to być koniec " utrapień" po zakupie. Wrzucę zdjęcia jak auto będzie po spa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi