KUINCHI Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 SZWAJCAR. Silnik 2.0Tce 180 km KM 2011r, 165500km spadek mocy o 19 km KM i 30nm (wykres z hamowni) zero błędów i brak możliwości wgrania chipa, ponieważ wyskakuje błąd podczas dodania lub nawet odjęcia kilku barów czy dotrysku paliwa z tego co zrozumiałem (a jestem zielony) to jakiś błąd związany z ciśnieniem oraz że turbina nie wkręca się na wysoki moment podczas hamowania. Co może być nie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu73 Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Jak byś był u fachmana to z parametrów bierzących by Ci powiedział co jest grane, chyba że niechciałeś płacić za diagnostykę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej-2010 Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 1 godzinę temu, KUINCHI napisał: zero błędów i brak możliwości wgrania chipa, Konieczność udania się do kumatego mechanika z clipem, celem diagnozy usterki, Aby była możliwość wgrania chipa to silnik musi być w nienagannym stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUINCHI Opublikowano 10 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 (edytowane) 8 godzin temu, krzychu73 napisał: Jak byś był u fachmana to z parametrów bierzących by Ci powiedział co jest grane, chyba że niechciałeś płacić za diagnostykę. Zapłaciłem za hamowanie i za diagnostykę, powiedział mi że nie pokazuje żadnych błędów 7 godzin temu, Andrzej-2010 napisał: Konieczność udania się do kumatego mechanika z clipem, celem diagnozy usterki, Aby była możliwość wgrania chipa to silnik musi być w nienagannym stanie. A clip jest dedykowany do samochodów renault specjalnie? Edytowane 10 Lipca 2019 przez KUINCHI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 10 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 2 godziny temu, KUINCHI napisał: A clip jest dedykowany do samochodów renault specjalnie? Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUINCHI Opublikowano 12 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 (edytowane) Dnia 9.07.2019 o 22:00, Andrzej-2010 napisał: Konieczność udania się do kumatego mechanika z clipem, celem diagnozy usterki, Aby była możliwość wgrania chipa to silnik musi być w nienagannym stanie. Dnia 10.07.2019 o 08:09, pbet napisał: Tak Dnia 10.07.2019 o 08:09, pbet napisał: Tak. Byłem na clipie, masa małych błędów zostały skasowane poza tym nic nie pokazało, zostaje turbo do sprawdzenia a może coś jeszcze hmm Edytowane 12 Lipca 2019 przez KUINCHI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi