michal_d Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Witam. Mam nowe auto i na stronie Renault pokazało się, że mogę wykonać aktualizację map na 2018.6 oraz samego Rlinka2. Ze strony Renault pobrałem aplikację Rlink2 Toolbox na PC i nie mogę jej uruchomić(mam Windows 10). Aplikacja instaluje się na PC ale przy próbie uruchomienia wyskakują jakieś błędy i nie odpala. Czy ktoś też ma taki problem i czy jest jakieś jego rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arcean Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Załącz zrzut/zrzuty ekranu. Zobaczymy co się dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafiZet Opublikowano 24 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 (edytowane) Witam. Mam podobny problem. Pojawia się komunikat "class net/awl/appshop/renault/launcher/main launcher not found", a później drugi: "Failed to launchJVM" Edytowane 24 Lipca 2019 przez RafiZet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lol19pl Opublikowano 24 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 @RafiZet Brakuje Ci plików w aktualizacji. Spróbują ją pobrać jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafiZet Opublikowano 25 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 kilkakrotnie już instalowałem. Łącznie z przeinstalowanie java. Cały czas to samo. Instalowałem nawet z uprawnieniami administratora. Problem pojawia się cały czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 (edytowane) Ale instalowałeś z tego samego pobranego pliku czy pobierałeś za każdym razem instalkę? Żeby znowu nie szukać to masz link bezpośredni: https://rcs-rlmanager.aw.atos.net/archives/win/RLink2Toolbox-latest.exe Edytowane 25 Lipca 2019 przez Andon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slimak Opublikowano 27 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 Cześć Otwórz dowolny folder i wklej w pasku "C:\Users\TWÓJ UŻYTKOWNIK\AppData\Local\R-Link 2 Toolbox\app\1.7.3.jar" Zadziała 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafiZet Opublikowano 28 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Dziękuję bardzo pomogło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ku_bi Opublikowano 6 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2022 W dniu 27.07.2019 o 13:43, Slimak napisał: Cześć Otwórz dowolny folder i wklej w pasku "C:\Users\TWÓJ UŻYTKOWNIK\AppData\Local\R-Link 2 Toolbox\app\1.7.3.jar" Zadziała Witam Próbuję również z toolboxem i to samo mi wywala, ta sugestia nie pomaga, może ktoś wie jak zaradzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi