attila Opublikowano 11 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2023 Tak, właśnie dokopuje się do tematów na forum, w którym o tym mowa. Dzięki. Orientujesz się , czy opisane przeze mnie powyżej objawy mogły być spowodowane padnięciem jednego z nich lub obydwu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 11 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2023 W dniu 8.05.2023 o 18:20, attila napisał: Abstrahując od jedynego problemu (wspomaganie), z którym do niego przyjechałem - co się mogło stać po podłączeniu komputera, że auto przestało palić? Jeżeli tylko podłączył komputer i nie zmieniał żadnych ustawień to raczej niemożliwe by coś zepsuł. Interfejsy raczej nie wywołują jakiegoś zwarcia. Co do bezpiecznika to spotkałem się z przypadkiem, że samochód megane II przestał odpalać, gdy nie łączył bezpiecznik 5 A od wspomagania lub blokady, Nie pamiętam dokładnie bo to było ponad 10 lat temu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
attila Opublikowano 11 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2023 Dzięki za odpowiedź! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quentin88 Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu jak zakończył sie temat związany z brakiem wspomagania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi