Niewiar Opublikowano 16 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 (edytowane) Wymieniając ostatnio bezpiecznik zaciekawił mnie szary kabelek przy skrzynce bezpieczników jak na zdjęciu. Od czego to może być? Od czego jest szara wtyczka? Czy ktoś ma coś takiego u siebie? Edytowane 16 Października 2019 przez Niewiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalVTS Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 U mnie czegoś takiego nie ma. Ten kabel to jakiś custom, może do kamery cofania, albo do zasilania kamerki albo do czegoś jeszcze innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niewiar Opublikowano 17 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Kamery cofania nie mam, kabelek od kamerki zamontowałem po drugiej stronie. A od czego jest ta szara wtyczka? Nigdzie w schematach i instrukcjach nie znalazłem opisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Ten jasny szary przewód to jakaś samoróbka, szara wtyczka z dwoma grubymi czerwonymi przewodami to zasilanie skrzynki bezpieczników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi