Michal_G Opublikowano 4 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 (edytowane) Drodzy. Z dnia na dzień zniknęła łączność bluetooth. Nawet nie mogę wejść w ustawienia bluetooth, by od nowa nawiązać łączność z telefonem. Czy ktoś miał taki problem? Dzięki! Edytowane 18 Grudnia 2019 przez Michal_G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomgrandtour Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 (edytowane) To ja się dołączam..pierwsza moja usterka w M3. Telefon Xiaomi 4x. Kiedyś się łaczyłem kilka razy i wszystko działało, sporadycznie dosyć używam. Telefon się paruje, wbijam kod 0000, widać na wyświetlaczu połączenie, kreski zasięgu więc niby ok. Ale po kilku sekundach jest takie głośne pyyyk w głośnikach, radio się zawiesza i kasują się zapamiętane stacje i nie da się sterować z kierownicy. Po minucie wszystko wraca do normy i tak w kółko. Resetowałem w ustawieniach i nic nie pomaga, jakieś sugestie?. Radio, CD, wszystko działa ok. Edytowane 28 Lutego 2020 przez tomgrandtour Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Xiaomi ma problemy z zawieszaniem połączeń BT4 we wszystkich markach samochodów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomgrandtour Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 (edytowane) Niestety to nie wina telefonu. Próbowałem to samo z Sony i LG, system audio mi się zawiesza, radio się kasuje. Po minucie zrywa połączenie i audio znowu działa. Edytowane 29 Lutego 2020 przez tomgrandtour Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_G Opublikowano 29 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 Hej. Problem rozwiązałem. Nie udostępniam książki telefonicznej. Wszystko gra i trąbi. A najlepsze jest to, że stare radio działa! Tak więc nowe na podmianę kupiłem bez potrzeby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomgrandtour Opublikowano 8 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 Dnia 29.02.2020 o 22:15, tomgrandtour napisał: Niestety to nie wina telefonu. Próbowałem to samo z Sony i LG, system audio mi się zawiesza, radio się kasuje. Po minucie zrywa połączenie i audio znowu działa. To co mam szukać nowego radyjka?.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 8 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 (edytowane) X Edytowane 8 Marca 2020 przez jabrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_G Opublikowano 8 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 Mam radio sprawne na sprzedaż, zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomgrandtour Opublikowano 8 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 Mam niestety inne radio niż te z twojego foto, mam srebrne z usb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi