n1gdy Opublikowano 11 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 (edytowane) Witam. Poszukuję numeru katalogowego listwy z deski rozdzielczej z GT takiej jak na zdjęciu Edytowane 11 Listopada 2019 przez n1gdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Refild Opublikowano 11 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 emblematy można kupić na serwisie aukcyjnym a kod listwy raczej będzie taki sam jak standardowej tak mi się wydaje jak szukałem do siebie takiej ala drewnianej z aluminiowym wykończeniem to tak własnie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n1gdy Opublikowano 12 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 Każda listwa ma inny numer dlatego szukam kogoś kto ma wersję GT lub RS jak poda vin to sprawdzę sam w serwisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi