bratpit Opublikowano 12 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 Dzisiaj stuknęło u mnie 30 tys km przebiegu , więc postanowiłem wymienić filtr powietrza. Renault w tym silniku według książki zaleca wymianę po 60 tys km :) Zobaczcie sami jak wygląda filtr po 30 tys. Już sobie wyobrażam jak wyglądał by jakby dobił do serwisowych 60 tys km. Koszt filtra w oryginale to jakieś ok 50 zł. Wymiana 2 minuty. Polecam wymienić bo szkoda turbiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czajkus1 Opublikowano 13 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 11 godzin temu, bratpit napisał: Polecam wymienić bo szkoda turbiny W jakim sensie szkoda turbiny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bratpit Opublikowano 13 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 https://www.regeneracja-turbosprezarek.pl/baza-wiedzy/jak-dziala-filtr-powietrza-w-samochodzie-z-turbosprezarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czajkus1 Opublikowano 13 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 bzdury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa85 Opublikowano 14 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 Duplikujesz temat, pisałem już o tym tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi