vafi Opublikowano 19 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Gdzie i jak zmienię jezyk na polski w nawigacji w Renault Megane 3 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Refild Opublikowano 19 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Witam. Generalnie panelem menu glowne i krecisz w prawo az przejdzie ekran do kolejnego okna i tam bedziesz mial ustawienia takie jakby koko zebate i powierdzasz wciskajac joya albo prawym guzikiem nad joyem w panelu i tam bedzie ustawienie zegara i jezyka taka flaga i zegarek aczkolwiek jak nie ma polskiego wgranego to nie wiem czy jezyk wyswietli sie ale wtedy karta z czytnika odpowiednie oprogramowanie z to?toma i sobie aktualizacje na wybrany rejon zrobisz a mapki odplatnie chyba ze nielegale na pprtalach ale w jednej megance mam oe tomtom platne i jest plynnie git i szybko a w drugiej nielegal i muli nawi strasznie Tak z pamieci opisalem sytuację w prwcy jestem a auto na parkingu najwyzej wieczorem napisze Ci pw jak nikt inny nie zdola Ci dokladnie opisac co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vafi Opublikowano 20 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 No właśnie o to chodzi że w ustawieniach nie mam tylko języka polskiego . Można to zrobić normalnie w jakimś serwisie renault ? I jaka mniej więcej cena ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Refild Opublikowano 20 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 tak jak pisał,em wyciagnij karte z nawigacji i sciagnij z tomtom HOME 2 , wloz karte do czytnika podlacz do pc , chyba ze laptop to bezposrednio do czytnika i wlacz program , najwyrazniej nie masz mapki polski i wtedy i jezyk nie jest dograny aczkolwiek nie jestem pewien ale zobacz czy czasami nie da sie sciagnac aktualizacji była jakiś czasa temu zwiazana ze zmaina lokalizacji gps w polsce dla tomtom , wybierzesz region europy i w nim polske i moze sie zaciagnie jak nie to trzeba bedzie kupic mapke polski jakis czas temu robilem znajomemu ktory kupil samochod z mapka niemiec z przed 2 lat aktualizacja i dla polski pobralo sie ale koszt ok 199pln ale sa w odpowiednim dziale znikzki dla tomtom tego forum. jak czesciej robisz aktualizacje to sa koszta duzo mniejsze pozdrawiam i daj znac jak sobie poradziles , jak nie w orginal to trzeba nielegal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vafi Opublikowano 20 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 Dobrze ale gdzie znajdę ta kartę w nawigacji bo nigdzie nie mogę znaleźć? Można jakieś zdjęcie Tu mam jedno zdjęcie trochę mało widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbak Opublikowano 20 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 Ta navi to Carminat DVD. Nie ma do niej darmowego spolszczenia. Są firmy które się tym zajmują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vafi Opublikowano 20 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 10 minut temu, Qbak napisał: Ta navi to Carminat DVD. Nie ma do niej darmowego spolszczenia. Są firmy które się tym zajmują. W serwisie renault mogą to zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Refild Opublikowano 20 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 U faktycznie a ja myslalem ze wszystkie meganki maja juz tontoma a nie tego archaicznego garmina 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbak Opublikowano 20 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 Nie nie, w serwisie nie mają. Poszukaj "uczymy auta polskiego" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi