Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

Tlumaczenie nawigacji Renault Megane 3

vafi

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Generalnie panelem menu glowne i krecisz w prawo az przejdzie ekran do kolejnego okna i tam bedziesz mial ustawienia takie jakby koko zebate i powierdzasz wciskajac joya albo prawym guzikiem nad joyem w panelu i tam bedzie ustawienie zegara i jezyka taka flaga i zegarek aczkolwiek jak nie ma polskiego wgranego to nie wiem czy jezyk wyswietli sie ale wtedy karta z czytnika odpowiednie oprogramowanie z to?toma i sobie aktualizacje na wybrany rejon zrobisz a mapki odplatnie chyba ze nielegale na pprtalach ale w jednej megance mam oe tomtom platne i jest plynnie git i szybko a w drugiej nielegal i muli nawi strasznie

Tak z pamieci opisalem sytuację w prwcy jestem a auto na parkingu najwyzej wieczorem napisze Ci pw jak nikt inny nie zdola Ci dokladnie opisac co i jak

tak jak pisał,em wyciagnij karte z nawigacji i sciagnij z tomtom HOME 2 , wloz karte do czytnika podlacz do pc , chyba ze laptop to bezposrednio do czytnika i wlacz program , najwyrazniej nie masz mapki polski i wtedy i jezyk nie jest dograny aczkolwiek nie jestem pewien ale zobacz czy czasami nie da sie sciagnac aktualizacji była jakiś czasa temu zwiazana ze zmaina lokalizacji gps w polsce dla tomtom , wybierzesz region europy i w nim polske i moze sie zaciagnie jak nie to trzeba bedzie kupic mapke polski jakis czas temu robilem znajomemu ktory kupil samochod z mapka niemiec z przed 2 lat aktualizacja i dla polski pobralo sie ale koszt ok 199pln ale sa w odpowiednim dziale znikzki dla tomtom tego forum.

jak czesciej robisz aktualizacje to sa koszta duzo mniejsze

pozdrawiam i daj znac jak sobie poradziles , jak nie w orginal to trzeba nielegal.