Jump231 Opublikowano 30 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 Witam szukam osoby która pomoże w konfiguracji na nowo ekranu w m3 bo niestety zniknął dolny pasek na wyświetlaczu od navi, chodzi mi żeby napisać gdzie wejść w clipie żeby móc przeprowadzić na nowo konfigurację pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niewiar Opublikowano 4 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 Mam to samo, problem rozwiązany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 5 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 Nie jest to opcja do wyklinania w clipe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jump231 Opublikowano 7 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Więc gdzie to można wykonać? Bo już nie mam na to pomysłu A w ASO też nie poradzili sobie z tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Jeżeli bardzo Ci zależy na tej funkcji i masz smykałkę majsterkowicza to wystarczy przelutować dwa kabelki w interfejsie obd2 lub przedłużaczu obd2. Według schematu: Jak to wykonasz to sam sobie skonfigurujesz ekran nawigacji. Wystarczy za pomocą programu ddt4all zaznaczyć odpowiednią opcję w ekranie nawigacji. Trochę o tym napisałem w temacie https://megane.com.pl/topic/39751-zmiana-radia/page/2/?tab=comments#comment-538659 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jump231 Opublikowano 7 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Czyli clipem nie jest możliwe wykonać na nowo konfigurację ekranu żeby dolny pasek powrócił? Wiem że nie jestem jedyną osobą która ma ten sam problem, z dnia na dzień utrata dolnego paska od navi. Jeśli ktoś umie to zrobić lub pokierować jak to zrobić proszę o kontakt płacę za usługę uczciwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niewiar Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Można to zrobić kablem elm327 obsługującym low CAN i high CAN oraz ddt4all. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi