gb23 Opublikowano 7 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 Witam Czy dwusiarczek molibdenu w proszku (daje się od 10g-20g na 1L oleju) wyciszy mi skrzynię biegów , miączą mi łożyska przy prędkości 80-90 na 5 i 6 biegu? Mam pytanie czy ktokolwiek to stosował i czy jest jakaś poprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onomatopeja Opublikowano 8 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 a kto to wie czy ci wyciszą? se wsyp to się przekonasz... albo dodaj motorlife do skrzyń (drogi ale skuteczny), stosowaliśmy w przekładanich głowic kombajnów ścianowych, a smar motorlife stosujemy w sytuacjach awaryjnych do ratowania przegrzanych łożysk albo jak dymy poszły - i nie raz jeszcze to jedzie tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Wymień olej. Elf nfj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi