Jump231 Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Witam mam pytanie czy da się podmienić radia w megane III?obecnie mam srebrne radio niestety jest popsute, zakupiłem takie samo, wrzuciłem do auta ekran od navi się załącza ale radio nie gra cisza. Kod do radia posiadam I czy potrzebuje clipa żeby je przypisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Do wpisania kodu clip nie jest potrzebny. Clipem zapiszesz nowy vin do radia by nie wołało o kod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jump231 Opublikowano 26 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Rozumiem bo problem polega na tym że stare radio gra ale nie reaguje na przyciski zarówno na radiu i kierownicy, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 27 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 A kupiłeś identyczne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jump231 Opublikowano 28 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 Tak radio identyczne ten sam numer seryjny ostatnie 4 znaki tylko inne co niby służą do odczytu kodu do radia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 28 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 No to należy wpisać kod do radia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jump231 Opublikowano 28 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 Tak chciałem zrobić wkładam nowe radio włączam on i cisza uruchamia się ekran od navi ale radyjko nic nie widzę komunikatu żeby prosił o kod W jaki sposób wbijać kod do radia w wersji z navi tom tom? Bo zwykły wyświetlacz od razu pokazuje code itd A w Tomtom włączam radio jest ekran startowy potem znika i nic. Czyżby clipem trzeba to wbić? Radio jest identyczne założone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodyporszak Opublikowano 19 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2023 Udało się wpisać ten kod właśnie jestem pod podobnym dylematem .Radio nie włącza się .Prawdopodobnie zalane przez preparat do czyszczenia i odgrzybiania nawiewów .😑 Zamówiłem używke . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mooomin Opublikowano 17 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2024 W dniu 28.01.2020 o 16:53, Jump231 napisał(a): Tak chciałem zrobić wkładam nowe radio włączam on i cisza uruchamia się ekran od navi ale radyjko nic nie widzę komunikatu żeby prosił o kod W jaki sposób wbijać kod do radia w wersji z navi tom tom? Bo zwykły wyświetlacz od razu pokazuje code itd A w Tomtom włączam radio jest ekran startowy potem znika i nic. Czyżby clipem trzeba to wbić? Radio jest identyczne założone Udało się to zrobić? Bo tez mnie to czeka i chciałbym wiedzieć co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi